onsdag 18 januari 2012

Små detaljer

Jag har förstått att mina ögon ser saker som andras inte gör. Nu talar jag inte om synska Saida-grejer, utan mer om små detaljer i vardagen som andra inte lägger märke till. Som igår, när jag var på (ett mycket givande!) möte med Nbv Väst. Jag kunde inte sluta stirra på bordsduken framför mig. Snälla, säg att det är någon mer än jag som associerar till Hitlers skyddskår när ni ser det mönstret! Eller så är det jag som är sjuk i huvudet, andra kanske ser ulliga små lamm eller pussande änglar där jag ser ondskans symboler. Kan inte låta bli att tänka på hur personen som designat duken tänkt (och inte tänkt), om hon eller han råkat väva SS-symboler i svart och grått av misstag, eller om det var en illvilligt propaganda-komplott. 
Tror jag behöver semester.

3 kommentarer:

CMB sa...

Jag har också sådana ögon. Du är inte ensam ;-). Designern kanske var ung och inte hört talas om andra världskriget. Nu för tiden lär man sig ju inget i skolan har jag hört ;-)

CMB sa...

Oj vilken konstig svenska det blev i mitt föregående inlägg. Man kanske inte lärde sig nåt i skolan förr i tiden heller :-D

Jimmy sa...

jag ser åxo SS symbolerna i duken , undrar om det var medvetet av designern ??