torsdag 10 maj 2012

Blir nog aldrig en dam av mig

Låt inte den övre bilden missleda dig! Det har rakt inte varit någon trist och eländig dag idag, utan en alldeles förträfflig en. Jag hade äran att få komma till Kinna och föreläsa tillsammans med Helena Wannberg, för folk som arbetar med barn och unga på olika sätt. Dagen bjöd på envist hällregn, men det gjorde inte så mycket, eftersom vi ändå var inomhus hela tiden. 

Jag gillar regndagar. Som omväxling, de är så skönt opretentiösa. Och så tycker jag det är ganska vackert med de där dämpade färgskalorna. Snällt för ögat på nåt vis. Och så uppskattar man ju desto mer när solen skiner. Efter regn kommer sol, som Roland sa.

Och when in Kinna, passa på att äta på restaurangen med landets bästa namn: Herr Ober, schnitzel bitte! Kan det bli bättre? Trodde knappast det. Mysigt ställe ser det ut att vara... Helena kunde dock intyga att schnitzeln var välpanerad, hon passade på att käka där innan hennes tåg gick. 

Himla störigt; jag har så jäkla långa naglar att det är hopplöst att skriva på tangentbordet. Bara varannan bokstav kommer med, så får jag gå in och renskriva tio gånger innan jag publicerar inläggen. Och inte kan jag klippa av fanskapen heller, för de är så jäkla tjocka. Testade att fixa till dom hos en nagelspecialist för första (och sista) gången i mitt liv. Med sån där akryl och lös-schottafränger. Tjusigt värre, men så jäkla opraktiskt i mitt jobb. Det blir nog aldrig en riktig dam av ig. Äsch: MIG.

Schnitzel på er!






1 kommentar:

Herr ober sa...

Och nu är schnitzelrestaurangen Herr Ober i Kinna ännu finare :)
Schnitzel Bitte!