lördag 25 augusti 2012

Kamp mot Goliat

Häj! Ursäkta dålig uppdatering! Det är riktigt intensivt på jobbfronten nu! Uj uj.  Men kul. Och så är det fullt ös med förberedelserna inför festerna, samt den analkande Bokmässan. Fy fasen vad gött det är att bo i Göteborg när det gäller den sistnämnda! Att bara kunna ta femmans spårvagn hem efter en lång dags travande, ska bli så skönt. Inte behöva bo på ett sunkigt vandrarhem i Masthugget i gemensam sovsal, med en tysk snarkande gubbe ovanför i den knarriga våningssängen. Eller så har jag bott hos vänner, med några få övernattningar på hotell som undantag.  Men det är allt skönt att kunna komma hem till sig och sova i sin egen säng.

Ikväll har jag arbetat en massa med en utlottning/boksläpsjippo jag ska ha på min fansida på Facebook. Skriver mer om det i morgon! Man kan i alla fall ladda upp sitt foto, så "billerfierar" jag det. Man blir, kort sagt en figur i Biller-världen. Lite som exemplet ovan.

Idag har jag också hängt med NBV på Barnfridsdagen. Väldigt trevligt må jag säga! Tänk, att det finns så mycket folk som vill väl, och vill hjälpa ungarna!

Dags att kasta sig över jobbet igen. Nu ska jag rota genom mina enorma lager, efter original till en utställning jag ska vara med på, på Skövde Kulturhus (vernissage den 22a september).


Hur avslutar man ett sånt här spretigt inlägg? Jo, med en video med min idol, och hans kamp mot Goliat förstås!


3 kommentarer:

CMB sa...

Oj, det här var en jobbig video att titta på. Jag gilar ju liksom både Stephen Fry och IKEA, så jag visste inte vem jag skulle vara "lojal" mot ;-)

CMB sa...

*gillar

Malin Biller sa...

Ha ha, jag är nog på Stephens sida! :-)