lördag 16 juli 2011

Bä bä vita lamm, det är ingenting för oss!


Jag har en stark känsla av att jag kommer somna på soffan ikväll. Detta får icke ske! Jag har lyckats vända på dygnet helt åt helskotta igen. Mår ju mycket bättre när jag går och lägger mig i hyffsad tid (i sängen, that is) och stiger upp innan lunch. Men attans vad man är kreativ på natten! Och vad skönt det är att bara "vila ögonen lite" under filten, mot min mans mage, till ljudet av CSI eller annan teveskit.

Jag är lite orolig att jag har en förkylning på g. Kände det nu när jag var ute och maktgick (hatar ordet "powerwalk"). Nej nej, det vill jag inte! Får hålla mig varm och peta i mig extra vitaminer, så hoppas jag den inte bryter ut. Vore ju inte kul, nu när jag kommit igång med träningen på allvar. Tre till fyra gånger i veckan, sedan mitten av mars. Inte utan att jag är lite stolt över mig själv.

Nu känner jag för att titta på nåt trevligt, Swing it magistern, kanske. Passar fint när det är ruggmys ute.
Apropå magistrar så pratade jag med mina tjejkompisar om de lärare man hade när man växte upp som man inte gärna uppmuntrade att "svinga den", kunde lätt misstolkas då de var av det snuskigare slaget. Såsom vår gympalärare Ola, som gillade att kika in när man duschade, och gärna klämde lite extra på en för att se om man fått några former. Urk. Inte klokt vilka äcklos det fanns i skolorna på 80-90-talet. Synd att det är dom man minns, och inte de fina, duktiga individer som brann för sitt yrke och var där av rätt anledning. Men men. Nu ska jag kika på Alice Babs. Häj.

3 kommentarer:

Ellen sa...

Vi hade en träslöjdslärare som var en riktig slusk. Det var så illa att rektorn uppmanade tjejer att inte välja träslöjd. Han undervisade i teknik också och ju större bröst, desto bättre betyg. Jag fattar fortfarande inte att det fick gå till på det sättet.

Anonym sa...

hehehe låter som vi hade samma träslöjdslärare Ellen...

Kram Anneli

JennyB sa...

"Maktgå" är ett fantastiskt bra ord! Jag ska använda det som motivation för min egen maktgång. :)