måndag 18 juli 2011

Café Norrköping

Såhär trevligt var det just i Norrköping på 80/90-talet. (Och nej, autograf-idolfotot är inte mitt, även om det vore min högsta önskan i livet att det fanns i min ägo. Red.anm).

Regntunga skyyyyyyar är allt jag seeeeer. Nej det är ju inte riktigt sant, just nu ser jag, beroende på hur jag vrider huvudet, fuktig asfalt med klafsiga vattenpussar för alla resenärer på Norrköpings central att sätta fötterna i, en och annan luggsliten duva, många män i shorts med strumpor och sandaler till, en spårvagn, och lite annat smått och gott. 

Sitter här och inväntar tåget som ska ta mig ner till Malmö, Greger och gänget. Vad jag längtar! Önskar att jag hade dubbelt så mycket tid, så att jag hann träffa alla mina vänner!! 
Greger och jag ska skriva manus till vårt nästa radioprogram också, hur jag nu ska lyckas klämma in det. Ska bli sköj.

Idag firar jag att jag kommer i min "motivations-tröja" jag köpte i mars, en sketasnygg med Beatles på. Och ger mig själv en stor klapp på axeln att jag börjat ett nytt, sundare liv. Och att jag duger precis som jag är, oavsett tröjstorlek. Men det är kul när ens slit lönar sig. 

3 kommentarer:

Helena sa...

Härligt! Och vet du - det finns på dina senaste bilder att du slimmat till dig. Ett visst mått av sundhet som ger styrka och energi är verkligen bara bra.

Helena sa...

...det SYNS ska det stå. Inte finns...

Caroline Dyfverman sa...

Du är sååå duktigt, girl power ;o) Jag var med när du köpte den, ha d bara bästa. Kramilikram