onsdag 19 augusti 2009

Sex i väntrummet


Precis som en penis


Jag ska inte tjata om min hälsa, men låt oss bara säga att jag har suttit i akutens väntrum hela kvällen igår (och en bit in på natten). Det är TRÅKIGT att sitta där. Och så är man ju såklart lite orolig, och det är svårt att koncentrera sig på annat än den tickande klockan. Ensam var jag dock inte. En liten gubbe haltade in och en stund senare en ännu mindre tant. De hälsade blygt på varandra. Teven stod på på hög volym med något sportelände. Efter en stund linkade gubben fram för att byta till något trevligare. Skönt! tänkte jag. Han flippade ett tag, och bestämde sig till slut för ett program som verkade handla om cykelreparationer (Teverösten: "Man ser här att cykeldäcket blir styvare när det fylls på med luft"). Så satte sig gubben igen. Och då, jättehögt: (teverösten): "På samma sätt är det med PENIS, när man blir KÅT. Svällkropparna" osv, Det blev konstig stämning i rummet och de stackars små gamlingarna vred sig och tittade i tak och golv. Tevemänniskan fortsatte prata om stånd, och knulla och kukar en lång stund. Sedan kom en sketch där en tjej skulle beställa en drink i baren och fick (humor på hög nivå!) - en spermadrink, för det är ju så nyttigt att dricka. "DRICK SPERMAN LÅNGSAMT MED SUGRÖR!" vrålade det från teven. Jag kände mig som när jag var yngre och råkade gå med mormor på Adam & Eva, med världens längsta och mest pinsamma sexscen. Har nog inte vuxit ifrån det där än.
Utan att överdriva var det en lättnad när Fredrik Lindström tog över några låååånga minuter senare. Tror vi alla tre blev lite friskare på kuppen, dock.

1 kommentar:

Peter sa...

Framtida serier i Billers värld! ;) Hoppas du trots allt mår bra, Malin! Letar efter din bok i affärerna idag. Fanns inte på dom två jag var i! Grr... Blir Hälge ikväll...