onsdag 25 augusti 2010

Efterlysning: mina fleecebyxor


Dä har regnat i Sörmland idag. Och jag har blivit blöt. I min väska finns en hel massa mystiska saker, såsom gamla kvitton, plånbok (mest kvitton i den också tyvärr), tobaksfnas, annat fnas, gamla servietter, nåt läppstift med fnas på, en idébok, pennor, nycklar, mobil, medicin, skavsårsplåster, pärlor efter ett halsband som gått sönder, hårsnoddar med fnas, samt annat skröfs. Mest fnas alltså. Jag är faktiskt lite som Skalman, man kan hitta de mest oväntade saker i väskan, en strumpa till exempel. Men ytterst sällan ett paraply. Det fick jag sota för idag, då jag blöt som en dränkt katt stretade fram i Nyköping, långt från närmaste affär eller café. Men mitt motto är att man kan inte bli mer än blöt, så det är bäst att bara acceptera situationen och skita i regnet. Huttrande och trött, var det skönt att komma hem och byta om till något torrt och varmt. Kunde dock inte hitta fleecebyxorna! Detta är ett mysterium. Vart är mina bingobyxor?? Har en teori om att det är min käre man som smugglat undan dem för att han tycker de är osexiga. Men hallå, hur kan fleece vara osexigt? Ja se karlar säger jag då, för det ska man som kvinna, har jag förstått, samtidigt som man skakar på huvudet och ler lite ursäktande och himlar med ögonen. Vi är ju från olika planeter och allt det där.
Fast en sån kvinna vill jag innerst inne inte vara. Skulle hellre säga "Ja, se människor!"
Nä, detta mysterium ska lösas. Kom gärna med tips på vad ni tror har hänt med dem! En mindre hittelön utlovas. I form av fleece förstås!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att nån plastig troslös hollywood stjärna snott dom då de kommit underfund med att det blir kallt å gå utan trosor!

Kram Anneli

helen sa...

jag har tyvärr inga bra tips, kollade min handväska som innehåller ungefär samma saker som din med vissa avdrag och tillägg, hittade oanvända insulinnålar, våtservetter, papper från ridklubben men nej, inga fleecebyxor. De kanske ligger under kärestans huvudkudde? Han kanske tycker du är världens sexigaste i dem och somnar gott till dina diverse dofter? Lycka till!