onsdag 16 februari 2011

Alive


Jag lever! Ville bara meddela er det om ni börjat undra. Och ännu har det inte gått så långt att jag har behövt börja gnaga på mina kamrater för att göra det. Bara lite, när de sover, på deras fötter för att det är gott och lite salt.

Att man kan vara så omänskligt trött! Det är inte undervisandet som tar på krafterna, för det är kul. Nej, det är de hemska tidiga morgnarna och det evighetslånga pendlandet. Sedan är ju inte stockholmare de mest trevliga. Eller jo, ungefär hälften är ena hyvens prickar. Men den andra halvan är ett gäng avmätta tråkmånsar. Min teori är att dessa är nyopererade. Det skulle förklara varför de så ogärna drar på munnen, kanske gör ont. Men ärligt, varför måste en del människor vara sådana? Herregud, jag är sliten till tusen och fryser om baken, ändå kostar jag på mig ett leende när jag möter en annan människa (om det inte är Anders Borg förstås, för honom skulle jag rycka i tofsen och räcka ut tungan åt).

Ikväll förfasas jag av att 2/3 av Eslövs simmare lider av astma, pga en kemisk reaktion orsakad av alltför mycket kiss och svett i vattnet. Om det är just eslövsborna som kissar extra mycket under vattengympapassen eller om detta fenomen är vanligt i hela landet sa de inte på Nyheterna. Jag tänker i alla fall aldrig mer gå till badhuset!
Det nyhetsinslaget får man väl ändå kalla en riktig "kiss and tell-historia"!
Hö hö hö.

Hutter på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Höhö, jaaa den där BENGT ! (för att inte tala om hans bror KJELL-BENGT!) dessa gubbar :).

Kramkram // Mariann