lördag 19 februari 2011

Dä ä mysigt dä

Passar jag i mustasch?

Då var man klar med worksoppandet för den här gången. Måste säga att Engelska skolan i Täby är en riktigt trevlig arbetsplats. Sedan ska jag ju inte sticka under stol med att det är jäkligt skönt att vara hemma i fleecejackan igen.

Undrar förresten över det där uttrycket "sticka under stol". Konstigt tycker jag. Vadå sticka?? Är det en liten tant som sitter och handarbetar där, och är det i så fall något negativt? Jag vill hellre tro att "sticka" är en förvenskning av engelskans "stick"= fästa/ kleta fast osv. Kanske syftar det i så fall till min lekkamrat på fritids, som hade för vana att kleta snorkråkor under stolar och bordskanter. Det satt alltid en prydlig rad intorkade små kusar varhelst hon suttit.
Måste fråga Lund om detta endera dan.

Sitter och myser med en massa bra musik och roar mig med att ladda ner och greja med lite nya appar till Iphööönen. Är mycket stolt över att ha lyckats fixa till en ringsignal av Hello Goodbye. Hade Immigrant Song med Led Zeppelin innan. En jäkligt bra låt, men jag höll på att få hjärtsnörp varje gång det ringde. Det är rätt mycket riv i den, och jag har en tendens att skvätta till för minsta lilla. Sedan är det bra att variera sig lite då och då, så man inte tröttnar på sina favoritlåtar.

Har precis skickat över en massa nya serier till min agent och ska strax ta mig an lite strippskissande med Huckleberry Finn i öronen, Hasse Alfredsson som uppläsare. Dä ä mysigt dä.

Dagen har förflutit utan sensationer, men i makligt behaglig takt. En del skissande till Ersta Vändpunkten (arbetar med barn och unga som växer upp med missbruk i sin närhet) bidde det. I morgon får jag lägga på ett... :


...Kol. Helmut Kohl

...Och skynda mig göra klart reserande bilder. När jag ändå lägger på honom kan jag passa på att göra små söta flätor av hans näshår också.

Okej, nu flippade jag ut.

Hur som haver, jag önskar er alla en angenäm afton.
Pöss å kram!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tjo!
Du som e ett Beatlesfan, måste fråga...är det svårt å få tag på ett Sgt Pepper album? vi pratar vinyl alltså...

Kramis Anneli

Susann sa...

Jag tänker att det handlar om att gömma något under stolen, sticka in det under stolen....?

/Susann

Malin Biller sa...

Anneli, det ska nog inte vara så vanskligt att få tag på. Googla lite så hittar du säkert ett antal köpställen:)
Beror ju förstås på hur kräsen du är, om det ska vara en lp i originalpress, ospelad och så där att impa på dryga musikkillar med, eller om det räcker med en som Ola-Conny köpte på Rhodos av en skum typ 1987 på fyllan:D. Lycka till!

kram kram

Ja, Susann, jag är helt på din linje, bara det gäller snorkfråkor;)

Anonym sa...

Ah nä, varför ja undrade är för att min plastpappa sprang på en orginalpress för 20:- häromdagen...tänkte om det va once in a lifetime lr om det va vanligt??

kram Anneli