tisdag 22 mars 2011

Jag är upprörd!

Ovan ser ni en illustration av en mycket sorglig wc-klutt. Notera signaturen! Denna bild är jag mycket stolt över.


Då jag inte får betalt för besväret, och för den delen inte tycker att produkten är nåt att ha, tänker jag här inte göra reklam för en viss toalett-luktagott-grej jag nyss inhandlat.
I tevereklamen pluttar den tyska kvinnan (med "badleksaks-fågelns" hjälp) ut en perfekt, jämn, rund klutt med blå toadeodorant som ska dölja all bajslukt (förmodligen har hennes make Helmut en av saurkraut ständigt upprörd mage).
Enkelt och hygieniskt. My ass!

Jag krånglade med sprutmackapären (som för övrigt ser ut som en stor tampax fast blå och i hårdplast) i en halv evighet utan att åstadkomma minsta klutt. När jag sedan äntligen fick ut lukta gott-geggan (doft:marin. Har alltid undrat vad i den lukten som skulle vara hav? Inte är det aromen av rutten tång och svettiga tyska strandturister?), blev det INTE ALLS en perfekt, jämn, rund klutt! Nej, det blev bara vad som mest såg ut som en stor snorkuse av blått slime, formlös och sorglig. Dessutom råkade jag nudda näsan mot toaringen och fick till på köpet en massa blått slime samt toavatten på händerna.
Jag är upprörd!

Men luktar gott gör eländet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är det sånt däringa som skall sitta kvar?
Jag har funderat länge på om det verkligen gör det, kanske jag får reda på hur det verkligen ligger till med den saken så slipper jag köpa det själv.
Vissa grejer MÅSTE jag bara få reda på, tantnyfiken som jag är!

Kramisar Anneli

Zambezi sa...

Hej vännen. Tur att du finns när livet jävlas med en. Dina bloggar är som lyckopiller. Nej bättre!Bara bilden av dig på väg ut från toan med en blå luktagottklutt på näsan... Pussåkram, M

Malin Biller sa...

Nä, Anneli, slösa inte pengar på denna gegga! Ett råd från tant Malin;)

Och M, du är bäst!

puss o kram