måndag 14 mars 2011

Teveorgie

Snacka om kvinnlig simultankapacitet! Jag bloggar, tittar på Ullared, lagar thaigryta och telefonerar. Samtidigt!

En lång men trevlig dag är avslutad i Trelleholla. Ett föredrag, en presentation, och en workshop för lärare i serietecknandets ädla konst blev det. Väldigt duktiga och goa elever måste jag säga!

Dessa dagar har jag och Greger sett nåt kopiöst mycket på teve. Glor man på dumburken alltför många timmar börjar man störa sig nåt vansinnigt på all jävla reklam. Som den där för Berocca eller vad det heter. Kostymnissen som sitter och är seg på ett möte och chefen (man i sina bästa år såklart) frågar om det är någon som har några idéer, varpå Kostym-Kalle tar ett glas oreange energidryck som ser ut som koncentrerat gubbkiss och flyger upp från stolen med ett extremt välartikulerat: JA! JAG. FAKTISKT!" När säger man så?? Tror jag ska börja använda mig av det. Typ om någon frågar om man haft huvudlöss, då kan jag hoppa upp och skrika just det: "JA! JAG. FAKTISKT!" 
Eller den där gräsliga shampooreklamen med två plutiga franska fotomodeller som säger (läs; väser sensuellt. HATA!): "Glössy glössy". 
I can go on and on.
Jag minns tiden då man skyndade sig till bion för att inte missa reklamen.

Oj! Nu är det korvätartävling i Ullared. Måste koncentrera mig på teven.

Pöss!

2 kommentarer:

Alv sa...

Har inget med just det här inlägget att göra men efter att ha läst igenom en drös i din blogg (skamligt jag låg banne mig efter flera veckor!) så kände jag mig tvungen att skicka lite glitter över Sverige. Du är så förbaskat härlig och underbar och bara bäst!

Malin Biller sa...

Åh gulle-dig!!
TACK:)

kram

Malin