tisdag 29 mars 2011

Wish me luck!


Those were the days! En av bilderna jag tecknat till Semics Damrummet idag:

Tjoflöjt! Måste inledda detta inlägg riktigt klämkäckt, för idag har jag börjat mitt nya, hurtiga liv. På allvar. Vill inte berätta allt för mycket ännu, då det hela är så färskt, men jag har gått med i ett hälsoprogram där jag ska få hjälp att komma i form. Detta innebär att jag ska gå på flytande kost ett antal veckor (!!!) till att börja med. Jäkligt läskigt för tjejen som aldrig har fastat i hela sitt liv. Tretton timmar är avklarade hittils och jävlar vad hungrig jag är. Försöker hålla mig sysselsatt och tänka på allt annat än mat. Tydligen ska det bli bättre efter några dagar. Läääängtar. Har även köpt mig ett par rejäla träningsskor, mina första på tio år typ. Så nu finns det ingen återvändo. Wish me luck!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Själv så slutade jag i höstas å röka och började springa ist.
Grejen är att jag tamejfaan inte varit så sjuk som jag är nu, halsfluss, influensan, inflamation i BÄGGE Bartolonitkörtlarna och fått dem uppskurna.
(ska ringa te gyn sen för en pencelinkur till då jag fått det åter i den ena, hoppas ej att de skär den)
Har en teori om att det kan va att ciggen tog kål på bacillerna och nu när jag inte röker så får de härja hej vilt i min stackars kropp...lr va tror du?

Lycka till och hoppas du håller dig friskare än mig ;-)
Massor av kramar Anneli

Caroline Dyfverman sa...

Det kommer gå bra, jag finns här och tränar gärna med dig, bara hojta till vilka pass du önskar gå. KRAM