lördag 14 maj 2011

En jäkligt bra lördagUrsäkta den upptryckta tutten på bilden! Det var rätt trångt därinne.Shit vilken grej! Jag har åkt helikopter!! Det har varit marknad i stan och då bjöds det på rundturer i en läskigt liten plåtlåta med propeller. Eller bjöds, det kostade en saftig slant. Men det var det värt. Perfekt väder att ta sig en tripp i skyn och nu har jag sett Oxelösund från ovan samtidigt som jag mått lite illa av luftgroparna över stan. Jäklar i min lilla låda, dä va sköj! Om jag var rik och berömd (och hade mindre anlag för åksjuka) skulle jag åka helikopter jämt! (Det, och anställt en liten människa att skala räkor till mig)

Jag har också hunnit med att hjälpa till med kaffeserveringen i församlingshemmet, strosat runt på Oxelö Marknad med min älskade präst (som sålt prästost hela dagen utanför kyrkan), samt jobbat en del. Och om bara en liten stund ska jag bänka mig framför Jorovisjion sång kåntest.

Ja vad säger man, en jäkligt bra lördag, helt enkelt.

2 kommentarer:

Helena sa...

Ja, visst är det skôj! Jag åkte helikopter på Hästveda marknad när jag var 12 år. :-) Fast segelflyg var nog nästan ännu coolare... Det fick vi flyga med vår fysiklärare på högstadiet.

Caroline Dyfverman sa...

Låter toppen, själv hade jag en trevlig dag på VM i Plöjning på Lindevad säteri i Skänninge. Kram