måndag 23 maj 2011

Rakt upp i röven

Låt mig sammanfatta dagen; Jag vaknade, åt min frukost framför Graham Norton, fixade och donade, arbetade en massa, käkade en nyttig lunch (som smakade nyttigt, det är inget gott betyg), jobbade lite till, gick till Posten, fixade med makens dator, planerade Karlstadsresan, samt fick ett islamofobiskt mail från en galen sverigedemokrat. Just det där senaste var inte helt väntat. Varför denne arge islamofob mailat mig (bland en massa andra, främst tidningsfolk; Göran greider mfl) är ännu en gåta. Jag valde att inte titta på den bifogade länken, som tydligen skulle visa någon stackare stenas till döds i den där ooootäcka mellanöstern. Har väldigt svårt att tro att någon av de han massutskickade till kikade på den. Särskilt Täppas Fogelberg. Vad är det för praktpucko som mailar en blind man en filmsnutt?
Så är det nu så att det inte blivit ett fel någonstans i massutskicksmailandet, och jag verkligen var menad att få hans rasistiska rader, kan jag inte undgå att känna mig lite smickrad. Varför? Jo, för att det i så fall är allmänt känt att jag har jäkligt vettiga åsikter, så vettiga att han till varje pris måste försöka omvända mig.
Så tänker jag, innan jag raderar mailet och går vidare med mitt liv, och undrar i mitt stilla sinne vad denne sverigedemokrat ville uppnå med att maila vänsterfolk, antirasister och andra hyvens prickar? Tror han verkligen att någon av oss ska säga "Wow! Tack vare din länk har du äntligen fått mig att bli islamofob! Ut med packet! Ska vi ta en fika?"

Nej, jag är ledsen, du arge sverigedemokrat. Du skriver att du vill "stoppa islam". Jag vet en sak du kan få stoppa i stället. Ditt rasistiska massutskicksmail.
Rakt upp i röven.

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med dig ja!

Kramar Anneli