onsdag 4 maj 2011

Radio gaga

Det dröjer väl inte länge innan jag ser ut såhär:

Då var det spikat. Mitt "hemliga" projekt blir av. Jag ska få göra rolig radio i P3!! En dröm ska ni veta. Exakt vad det blir får jag vänta lite med att berätta om, men hämningslös humor blir det i alla fall. Fick precis klartecken och är SÅ glad!

Så det gör liksom ingenting att det är regnrusk ute, jag är på riktigt gott humör. En sväng till gymmet för ett danspass och en stunds styrketräning gjorde inte saken sämre.

Imorgon bär det av till Stockholm och SPX. Jag ska få bo hos min fina vän, tillika kulturmamma, Mariann och hennes keliga katt Melker. Blir nog en lugn dag imorgon, så lägger jag mer seriemässekrut på fredagen och lördagen. Jag packar lätt, lite kläder och hygienpryttlar, och så idéblocket såklart. Pallar inte släpa runt på jätteväskan Allan på Stockholms Central en gång till.
Jag ska försöka att komma till och blogga under helgen. Hej så länge!

6 kommentarer:

Helena sa...

Men jösses! Vilken grej! P3! Är du månne den nya Mia Skäringer? ;-) Grattis!

Erika H sa...

Vilken grej Malin! Fasen vad kul det ska bli att få lyssna på dig. Det känns som om du borde fått va i radion för länge sen. Grattis P3! och grattis till oss som ska lyssna. Kram.

Caroline Dyfverman sa...

Grattis vännen, ska lyssna på dig. Ha det nu bara gott i Sthlm och så ses vi när du kommer hem igen. Stor Kram

Anonym sa...

Åh, vad roligt Malin! Ser mycket fram emot radiobiller. Stort grattis kompis! Kramkram/Jenny G

Anonym sa...

JAAAAAAA...yes yes yes yes yes som ditt största fan (inget som hon i Lida vill ja poängtera) vill jag bara säga JAAAAAAA gud så kul! :-))))

Kram och ett jätte grattis
Anneli

Viola Vamp sa...

Åh vad roligt!! Stort grattis!!!

*konfettikast*