onsdag 25 maj 2011

Man ska inte överdriva

Stålsätter mig inför tågresan i morgon...

Jo men hej.
Oj oj, nu börjar det dra ihop sig till radioinspelning! Den 1a är studion bokad. Så tror jag det kommer sändas den 14e augusti, men jag återkommer när jag är säker.
Greger kommer upp på söndag och det ska bli vansinnigt trevligt, så ska vi gå igenom manuset och öva. Tills dess måste jag finslipa lite på texten, men det blir rätt lagom att pula (höll på att skriva pulla men så roligt ska vi inte ha det.) med på tåget till Karlstad i morgon. Jepp nu är det bråda dagar, Karlstad Comic Con och så radio, plus en hel del deadlines. Tur att jag numera tränar, så räcker orken längre.

Idag bidde det funwalk igen. Jag svettades som en klimakterietant i Sahara. Huvva, det är inte så läckert, med lökringar och blåröd ansiktsfärg. Men skönt var det att få trampa loss. Och eftersom jag inte gillar att duscha på gymmet bland andra nakna damer, sitter jag här fyra timmar senare, fortfarande oduschad, men med en huttrig hinna av intorkad svett över kroppen. Jomen, här är vi fräscha minsann. Men som ni minns har jag ju white trailer trash i släkten, så jag har att brås på när det kommer till bristande personlig hygien/lathet.

Får nog ta en dusch innan jag åker till Karlstad dock. Eller vad fan, det räcker nog om jag tvagar mig till den 1a. Man ska inte överdriva.

1 kommentar:

Ewa sa...

Hej!
Vi är båda i Xtra idag! Det är lite kul tycker jag. Ser fram emot ditt radioprogram, jag gillar humorhimlen och din humor så det borde bli kul, sen måste man ju hålla koll på gamla klasskamrater om man kan. Hare gött /Äwa