söndag 26 juni 2011

Är ni med på det va?

Nattsudd nattsudd, detta eviga, härligt förbjudna nattsudd. Varför kan jag inte låta bli? Jo därför att det är så gött att sitta uppe vaken och skrota när det börjar ljusna utanför och de första fåglarna sätter igång att tjoa. Och så tänker man ju så bra frampå småtimmarna, är behagligt go i kroppen, lite loj, men har ändå inspiration att skapa serier så det sprutar om det. I nästa liv får jag se till att återfödas som A-människa, en sån som går upp klocklan sex och äter kruskakli, har en regelbunden avföring och aldrig är uppe längre än till nio, men tills dess tänker jag njuta av mitt nattsuddande med någorlunda gott samvete.
Har precis avslutat ett långt samtal med Greger, som också hon är en notorisk nattsudare. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, framförallt orättvisor och hemskheter och vad vi anser borde göras åt sådana. Det enda rätta är enligt oss att återinrätta Gulag, dit skickar man alla onda människor, sådana som åker runt på nätterna och skär hästar, folk som rånar gamlingar, pedofiler, och såna där med tofs som utförsäkrar sjuka och hånler åt det. Gulag. Äsch, Gulag har så dålig klang, andas kommunism av den tråkiga sorten och folkmord, och såna vill vi ju inte vara. Låt oss kalla stället Ragnar & Greger-reservatet. Det låter bra.
Straffet är att de måste umgås med varandra, utan minsta spår av välfärdstrygghet, bara vara där resten av sina liv, och äta äcklig mat utan smak (typ vattgröt och rå lök, den senare gör att de får magproblem och sönderfrätta tänder, och i vårt reservat finns det ingen sjuk- och tandvård för folk som inte kan betala för sig. Typ som i Sverige.) . Sedan skiter vi i vad de gör där, tänker inte vara lika jävliga som dom, och straffa eller tortera dom, nej vi straffar dom passivt, så att säga. Håller dom borta från vettigt folk, som oss själva, och, som sagt, låter amöborna till människor få "umgås ihjäl varandra" bäst de vill.
Är ni med på det va?

Inga kommentarer: