fredag 23 april 2010

Ny dag, nytt namn att droppa


En av bilderna som ska läggas upp på min nya hemsida


Idag är jag stolt över mig själv; har lyckats att åka tunnelbana helt på egen hand i Stockholm, utan att åka fel! Jag har visserligen bott i London och klarat mig utan problem, men det är något med Stockholm som gör mig stressad och vilse i pannkakan. Kanske ska jag gå ner på Plattan och fråga någon av de trevliga killarna som hänger där om vägen? De kan ju få hålla min laptop och handväska medans jag letar fram kartan. Vad tror ni om det?
Just nu sitter jag på ett café nära Sergels torg och jobbar lite. Ska väl pallra mig iväg till SPX snart också, men i ärlighetens namn är jag lite nervös. Däruppe i Kulturhuset ligger ju min nya bok! Tänk om ingen köper den!! Min gamla signeringsångest väcks till liv! Huvva! Den får inte försvinna i mängden! Då är allt slit förgäves. Nä, det ska jag se till att den inte gör.
Ser fram emot releasefesten imorgon på Hallongrottan (mellan 18-21, kom dit!!). Jag har fått välja lite egen musik (gissa vad jag valde!) som ska spelas. Roligt roligt!
Jag bor hos min kompis Mona, i en mysig lägenhet på Söder,granne med han där skådisen som spelade den läskige psykiatern i Luftslottet som sprängdes. Här hade jag, som ni märker, gärna velat droppa ett namn, men jag har ingen aning om vad gubben heter. Frustrerande!
Ikväll ska Mona och jag se över min hemsida. Den ska äntligen fräschas upp! Den tummen satt lååååångt inne i min röv, minst sagt. Förhoppningsvis ska jag lyckas få till en finsk och en engelsk version med mitt bruna finger också. Hö hö hö.

Åh, jag kom på ett namn jag kan droppa idag!! Ha! Hillevi Wahl! Jag mejlade henne igår och fick svar! Hon skrev en massa klokt och peppande om att berätta sin historia och stå för sin egen sanning. Jag tycker hon är skitbra.
Så, nu känner jag mig nöjd.

Jaha, tror ni inte det kommer ett helt artilleri med onda småbarn nu? Bäst att dra till Kulturhuset innan de börjar kasta snoriga muffinsbitar på mig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Googlade å hittade vad han heter Anders Ahlbom...:-)
Kram Anneli

Anonym sa...

Jo, Anneli hann före. Grannen spelar Teleborian och han får nästan alltid roller där han är obeskrivligt elak. Man kan få rysningar om man träffar på honom oförberedd i en mörk trappuppgång. Förövrigt är han den bästa och trevligaste granne man kan ha.

Tack för att du kom och förgyllde Söder för några dagar. Nu har jag läst din bok och den var väldigt fin, gripande och dessutom biller-rolig. Nu ska jag hugga tag i och läsa tidningen du lämnade kvar :D

Kram Mona