torsdag 8 april 2010

Snoppskriverier


Så här blev kåseriet:

Snoppskriverier

Jag och en väninna hade ett djupt samtal häromdagen; Om hur det skulle vara att ha snopp för en dag, och framförallt vad vi skulle göra med den.
Kissa sitt namn i snön, enades vi om skulle vara en häftig grej. Och leka med den förstås, dra och pilla, ja, undersöka den i största allmänhet. Min väninna skulle ha tagit tillfället i akt, och krupit upp bakom sin sovande sambo och legat sked, bara för att få se hans reaktion när han vaknade med något styvt och pockande i ryggen.
Sedan kom vi inte på så mycket mer vettigt att sysselsätta våra fiktiva snoppar med. Något vi däremot inte skulle göra, var att olla.
Jag är, som ni förstår, en blyg viol, av det naivare slaget, så jag trodde att detta fenomen bara var en myt. Inte finns det väl män som gnider sin penis mot saker med flit! Jo, enligt min väninna så gör det faktiskt det. Hon berättade om två manliga poliser som åkt dit för att de, innan deras kvinnliga kollegor tog över polisbilen, ollat loss överallt där inne.
Men herregud! Vuxna karlar! Frågan man ställer sig är Varför? Det handlar väl om makt, att markera revir på ett neandertalarsätt, och trycka ner kvinnor.
Men hur effektivt är det egentligen, killar? Det märks ju inte! Tjejerna som utsätts för era ollonspår har INGEN ANING om vad ni hittat på. Uppfanns inte skrivkonsten just för att vi med ord skulle kunna förmedla dessa saker? Inte ollade vikingarna fram sina buskap? Nej, de ristade in runor till eftervärlden; ”Med sin stora snopp Sigfast stred” osv. Och man kan ju undra hur läsvärd Krig och fred hade varit om Tolstoy skrivit den med pillevitten.
Så vore det inte smartare att lämna en lapp där det stod: ”Hej! Jag har varit här och jag har en snopp.”?
Sedan kan man ju diskutera huruvida ert meddelande är ett dugg intressant. Jag menar, hur häftigt ÄR det egentligen att ha en penis? Jag och min väninna kunde ju inte komma på mer än en handfull skojiga grejer att göra med den. Det där med att ha snopp börjar kännas lite passé. Inte mycket att skryta med, liksom.
Jag har också svårt att förstå hur en stackars snase, som inte kan imponera med mer än lite svällkroppar och ett urinrör ska kunna utöva makt över mig. Den har ju inga händer, Och trots den lilla munnen, har jag hittills aldrig hört en snopp säga något tänkvärt. Nej, sluta med det där tramset, ollar-killar!
Gör som jag precis gjort, skriv ner era djupaste funderingar! Och då menar jag med papper och penna, inte papper och snopp. Om ni verkligen måste göra det med slangen, gör då något vettigt: sätt en penna i den lilla munnen och skriv. Enda sättet för den lille att få makt, och en ypperligt sådan- ordets makt!
Nä, nu ska jag sluta tänka på snoppar.
En liten stund i alla fall.

/ Hoppas Nya upplagan godkänner den! Snopp på er allihop! Nu ska jag tuscha strippar.

2 kommentarer:

Mee sa...

Hahahahahahaha, ja du...hur kul kan det va egentligen?! Jag skulle iofs stå framför spegeln ett tag och kolla på den ifrån alla vinklar, prova att hoppa studsmatta naken, se om den verkligen krymper i kallt vatten eller om det är en myt uppfunnen av "småväxta" karlar och absolut skulle jag ju visa den för min man stup i kvarten för att se om han blev imponerad! *asg* Blogga på Malin, världsklass! :) //Mee.

Malin Biller sa...

Jo, det är klart! Bra snoppidéer:-) Tack för dina värmande ord!!